Φυσικό Αέριο

/Φυσικό Αέριο

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ακολουθούμε όλες τις ενδεδειγμένες τεχνικές. Δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτησή σας!

Το φυσικό αέριο αποτελεί μια εξαιρετικά αποδοτική, οικολογική και ταυτόχρονα οικονομική μορφή θέρμανσης. Ειδικότερα, προσφέρει αυξημένη ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα μικρότερο κόστος προμήθειας. Παράλληλα, αποτελεί το φιλικότερο καύσιμο προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, καθώς έχει μειωμένες εκπομπές ρύπων σε σύγκριση με τα υπόλοιπα καύσιμα.

Οι υδραυλικοί Γιάννης και Μπάμπης διαθέτουν πολυετή εμπειρία και άρτια κατάρτιση στην εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης με φυσικό αέριο.

Αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, με άριστα αποτελέσματα, διεκπεραιώνοντας εργασίες στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Επωφεληθείτε και εσείς από τα πλεονεκτήματα αυτής της μορφής θέρμανσης, απολαύστε υψηλή απόδοση και οικονομία!

Υπηρεσίες


  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης συστήματος φυσικού αερίου με μελέτη από έμπειρο μηχανολόγο (Λέβητες: ARISTON – BAXI – Vaillant κ.ά.)


  • Μετατροπές συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου σε φυσικού αερίου


  • Επισκευές-Συντηρήσεις συστημάτων φυσικού αερίου

Με πολυετή εμπειρία, άριστες τεχνικές γνώσεις και εξοπλισμό οι υδραυλικοί Γιάννης & Μπάμπης προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη.